Osteopatia d’adults

La psiconeuroimmunologia és una visió terapèutica dins del model biopsicosocial sanitari, aquest model té una concepció holística de la persona. L’eix d’un tractament de PNI és la interacció de les diferents esferes del pacient, la física, l’emocional i els seus comportaments socials.

El sistema encarregat de comunicar aquestes esferes, és el sistema hormonal, que a més, es troba íntimament lligat al sistema immunològic. El 80% de les cèl·lules del nostre sistema immunològic es troben al nostre tracte digestiu. Per aquesta raó, sempre s’ha considerat l’alimentació, la pedra angular de la nostra salut i una clau reguladora del nostre estat anímic. L’alimentació, com a punt d’interacció amb el nostre sistema immunològic, juntament amb altres pilars, com l’exercici físic   i el benestar emocional (meditación), conformen les bases del nostre estil de vida.

La psiconeuroinmunologia pretén reconnectar-nos amb aquest estil de vida i recordar-nos quins aspectes han estat claus dins de la nostra evolució com a espècie, per tal d’arribar al

present, en plenitud de salut. L’eina més potent que recull aquesta especialitat sanitària és l’estudi profund dels mecanismes d’acció de la fisiologia humana.

Recolzada en l’evidència científica, la PNI dibuixarà línies terapèutiques combinant el poder de l’exercici físic, l’alimentació, la suplementació i l’ús d’estratègies emocionals senzilles, per tal de recuperar el motor de la teva salut.