Clara Corbella i Virós

Osteòpata D.O. MROE nº52
Fisioterapeuta (Col.392)

El tractament de la meva escoliosi durant l’adolescència en mans d’una fisioterapeuta que, per sobre de tot, tenia en compte les persones, em va fer decidir estudiar fisioteràpia.

El tractament de la meva escoliosi durant l’adolescència en mans d’una fisioterapeuta que, per sobre de tot, tenia en compte les persones, em va fer decidir estudiar fisioteràpia.

Més endavant em vaig formar com a osteòpata. Vaig entendre que per millorar un símptoma hem d’observar i escoltar el cos en la seva globalitat, i veure què hi ha darrera del dolor, o de la manca de mobilitat, què necessita el cos en el moment en que la persona ens demana ajuda i plantejar un tractament adient.

Com a osteòpata tracto tant a adults, amb molt diverses afeccions, com a bebès i nens, i també a dones en totes les fases de l’embaràs i postpart.

Estic també especialitzada en el tractament de les escoliosi i les deformitats de columna,  amb el mètode BSPTS (Barcelona Scoliosis Physical Therapy School)

I després de 30 anys em continua apassionant i encuriosint el funcionament del cos humà, i això em fa estar en constant estudi, evolució, i transformació.

Formació:

 • Diplomada en Fisioterapia, Escoles Universitaries Gimbernat (UAB) 1989-1991
 • Diplomada en Osteopatía. Centro de Enseñanza OSTEO (Fundación MES) 1996-2002
 • Formació per al tractament tridimensional de l’escoliosi segons el mètode Schroth 1992
 

David Ibañez Murcia

Osteòpata D.O. MROE nº7011
Fisioterapeuta (Col.501)

El meu viatge prefessional com a terapeuta, va començar al voltant dels 15 anys, quan vaig patir una lesió lligamentosa al genoll, fent esport. Va ser el primer cop que vaig trepitjar una consulta de fisioteràpia. Des d’aquell moment, el funcionament del cos humà em va captivar.

 

Vaig iniciar la meva formació com a terapeuta cursant la carrera de fisioteràpia a l’Escola Universitària Gimbernat (UAB) l’any 2003 per finalitzar-la al 2007. Tot seguit vaig entrar a treballar com a fisioterapeuta a l’empresa CRIL S.L, formant part de l’equip de rehabilitació domiciliaria del barri de Sants a Barcelona. Durant un any vaig combinar aquesta feina, amb feines per a diferents mútues mèdiques. L’any 2009 inicio els meus estudis a l’escola d’Osteopatia de Barcelona (EOB).

Al finalitzar els meus estudis, em proposen entrar en l’equip de professors com a tutor assistent a la Clínica Docent de l’escola (EOB). Paral·lelament continuo formant-me en l’especialització de la ginecologia de la mà de Caroline Stone. Tot seguit, m’endinso en les disfuncions orofacials de la mà de Franck Mazé, professor que m’obre una nova perspectiva del cos humà i del seu sistema postural. Al març del 2011, inicio una col·laboració que a dia de avui encara perdura, amb el centre Espai de fisioteràpia, a Cassà de la Selva. Al 2013, comencem a caminar plegats el centre Ax6 de Girona i jo. De manera simultània també em vinculo com a col·laborador del centre Gir del barri de Gràcia de Barcelona.

El 2014 la meva vinculació amb l’Escola d’Osteopatia de Barcelona es fa més ferma. Continuant amb la meva tasca com a tutor assistent a la Clínica d’Osteopatia de Barcelona, i com a tutor assistent a l’Escola d’Osteopatia de Barcelona de primer i segon curs. A més a més, entro com a treballador en l’ala privada de la COB com a terapeuta. Formativament, el 2014 realitzo un curs d’integració clínica, un segon curs d’osteopatia visceral i descobreixo les bases de la biodinàmica en el curs de Biobasics impartit a Barcelona.

Al setembre del 2014 inicio un projecte molt estimulant de col·laboració de l’Escola d’Osteopatia de Barcelona i el centre Vidaria, un centre multidisciplinar destinat a l’acompanyament dels supervivents del càncer.

2015: tutor clínic del Màster d’Osteopatia EOB – Idec Pompeu Fabra (vigent en l’actualitat).

Corrector dels projectes de final de Màster i tutor assistent del Màster d’Osteopatia EOB – Idec Pompeu Fabra (vigent en l’actualitat). Al 2015 Inicio els estudis en Psiconeuroimmunologia Clínica amb l’equip de Regenera (finalitzats al 2017). Finalment al 2017 inicio la meva formació en el concepte de la biodinàmica amb Christian Sullyvan i l’abordatge tissular amb Pierre Tricot.

 

Alexandra Svarcova

Osteòpata D.O. MROE nº543
Fisioterapeuta (Col.7664)

La meva passió és ajudar i ensenyar a les persones que es pot tenir una vida més saludable.

La meva passió és ajudar i ensenyar a les persones que es pot tenir una vida més saludable.  A partir de poder veure el cos com un tot, buscar el moviment òptim, aportar lo necessari pel seu bon funcionament, etc. A llarg de la meva trajectòria he anat augmentant la meva visió global de la salut.  Gracies a la Osteopatia i PNI puc entendre a la persona única que tingui al davant i aplicar un abordatge integral amb un pla personalitzat.

FORMACIÓ

 • Graduada en Fisioteràpia, Escola Universitària de Fisioteràpia EUSES, Universitat de Girona, Salt
 • Màster en Osteopatia, Escola d’Osteopatia de Barcelona, IDEC Universitat Pompeu Fabra, Barcelona
 • Postgrau en psiconeuroimmunologia clínica, Regenera, Barcelona
 • Especialització en Principis Holístics en Osteopatia, Pràctica Integrada i Abordatges Emocionals, IASO, Barcelona
 • Especialitzada en Educació i Salut Emocional, Batega, Barcelona
 • Formació continuada «Abans i Després del naixement» 0-24 mesos, Escola de el Concepte Osteopàtic, Barcelona

Altres:

 • Especialització en Intervenció Estratègica, Barcelona
 • Curs Síndrome dolor Miofascial, Barcelona
 • Biobasic, taller de Biodinàmica 2, Barcelona
 • Biobasic, taller de Biodinàmica 3, Barcelona
 • Curs de Fibrólisis instrumental Miofascial, Orienta centre de formació, Lloret de Mar
 

Montse Canals i Rabasseda

Instructora de ioga (mètode Iyengar)
Fisioterapeuta (Col.15166)

La investigació constant amb el cos desde la consciència corporal i la sinceritat així com la búsqueda del moviment beneficiós i orgànic em van portar a compaginar la meva trajectòria artística amb els estudis de Fisioteràpia.

El meu interès per comprendre el funcionament de la natura i del cos humà m’ha suposat una inquietud constant al llarg de la vida. Sóc llicenciada en Biologia i diplomada en Fisioteràpia. Paral·lelament, la meva passió per les arts escèniques em porta a dedicar-me professionalment a la dansa durant més de 20 anys. L’any 2001 començo a practicar ioga IYENGAR, decisió que m’ajuda enormement tant en la meva vida professional com personal.

Actualment exerceixo de fisioterapeuta i imparteixo classes de ioga fonamentades en el mètode IYENGAR a Osteopatia Girona, a Aditya amics del ioga, al Rusc (Osor) i a Physis centre de Fisioterapia i Osteopatía (Sta. Coloma de Farners).

Amb tot aquest camí la meva passió incontenible per la dansa segueix acompanyant-me i en aquests moments participo com a ballarina i creadora de dos espectacles que es mantenen actius als escenaris i un en procés de creació.

Ocasionalment organitzo tallers de dansa-improvisació dirigits a aquelles persones que sentin interés i motivació per la dansa, i vulguin experimentar amb la creativitat i aprofundir en l´art de l´autoconeixement. Coordino juntament amb Meritxell Cardellach el projecte de dansa comunitària SALT EN DANSA.

M’entusiasma compartir la meva experiència i la recerca sobre el cos des de la consciència corporal i la sinceritat així com la recerca del moviment beneficiós i orgànic.